05/10/2016

Es consolida el servei de la Policia de Proximitat a Sant Celoni

Diada Policia Local 2016
Diada Policia Local 2016
El servei de Proximitat de la Policia Local de Sant Celoni continua creixent i millorant els seus resultats. L’any 2015, aquest grup específic d’agents va realitzar prop de 1.300 serveis, entre els que destaquen les tasques de mediació per garantir un bon veïnatge i l’educació viària als escolars. Pel que fa a la mediació, han intervingut en una cinquantena de conflictes veïnals provocats per molèsties bàsicament de soroll, en més de trenta de tinença responsable d'animals i han realitzat més de cinquanta inspeccions sanitàries a locals. Destaca també la seva intervenció en l’àmbit de la seguretat viària, amb una xifra rècord de gairebé mil alumnes de les diferents escoles del municipi fent educació viària per a la mobilitat segura.

La Policia de Proximitat actua mitjançant el recull d'incidències i amb la presència a peu de carrer, en contacte amb la ciutadania i amb els establiments comercials per detectar problemàtiques i inquietuds, prevenir conflictes i donar resposta a les diferents necessitats. En aquesta línia s’inscriu la vigilància del mercat setmanal en contacte amb els paradistes o els consells i la protecció a les persones grans quan treuen diners de les entitats bancàries. 

Aquesta setmana, s’ha celebrat la Diada de la Policia local amb un acte a la Sala Bernat Martorell en presència de l’alcalde Francesc Deulofeu, el regidor de Seguretat Ciutadana, Àlex Vivancos, i el Delegat territorial del Govern de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar. Durant l’acte s’ha reconegut la col·laboració continuada de diversos membres del cos de Mossos d’Esquadra, la intervenció fora de servei de 2 agents locals que va fer possible recuperar diversos vehicles de gamma alta sostrets a Itàlia i l’actuació d’uns altres 3 agents en dues aturades càrdio respiratòria, una d’elles a la Batllòria amb l’agent fora de servei. A més, també es va reconèixer la ràpida intervenció de 3 agents en l’incendi d’una nau industrial evitant mals majors i es va felicitar als vigilants de seguretat de Renfe per la seva col·laboració en la detenció dels presumptes autors de diversos robatoris amb violència i incendis en contenidors.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina