Dissabte, 22 d'octubre de 2016  -  12 h migdia

Vermut popular, dinar d'aniversari i concert

4t Aniversari de La Clau: 4 anys teixint Unitat Popular!

4t aniversari de La Clau

A La Clau del Baix Montseny estem d'aniversari i ho celebrem els propers 21 i 22 d'octubre. Han passat quatre anys des que es va obrir l'espai autogestionat al carrer Alguersuari  número 16 de Sant Celoni, i ara més que mai volem convidar a tots aquells col·lectius, veïnes i veïns, simpatitzants, amics i familiars a participar dels actes que hem preparat. Per nosaltres són més de quatre anys; ja que col·lectius de caire polític, social i cultural porten teixint, incansablement des de fa molt de temps, respostes i aportant noves  visions i alternatives a les necessitats que sorgeixen a nivell local al poble.

El divendres 21 a les vuit del vespre a la sala petita de l'Ateneu, Xavi Sarrià (cantant d'Obrint Pas) i Feliu Ventura ens presentaran el seu darrer projecte Llibres, cançons i batalles. Les entrades es podran trobar a la venda anticipades a l'Avern (Taverna de la Clau) al preu de 8 i 10 euros (socis/es i general, respectivament), i si en quedessin, el mateix dia a taquilla. L'aforament és limitat!

El dissabte 22 a les dotze del migdia vermut popular amb música d'ambient. Aquest serà el preludi del dinar d'aniversari que anirà a càrrec de la cooperativa l'Avern. Després de dinar el grup Folk o Barbàrie i el PD Gamba conclouran la vetllada amb una tria de músiques del món per a tots els gustos. Els tiquets del dinar també es podran encarregar a l'Avern, amb descompte pels socis. No hi falteu!

Lloc: carrer Alguersuari
Organitza: La Clau del Baix Montseny i L'Avern
Preu: 10 € socis/es - 12 € general
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina