Escut Ajuntament

22/08/2016

Sax SalaDel 23 d'agost al 2 de setembre comença el període de preinscripció dels ensenyaments d'idiomes de l'Escola d'Adults ubicada a Sax Sala per al curs 2016-17. Si estàs interessat en aprendre anglès, alemany o francès, ara és la teva oportunitat!

Enguany oferim per primera vegada un curs de conversa en anglès de tres nivells diferents segons les necessitats de l'alumnat. Té durada trimestral  (del 26 de setembre al 22 de desembre) amb l'objectiu d'iniciar-se o millorar la comprensió i expressió oral, aconseguir fluïdesa a nivell oral o perfeccionar la pronunciació i la naturalitat.

Els nivells són els següents:

  • Nivell 1: Iniciar-se en la conversa en anglès. Es tractaran temes quotidians i propers. Cal tenir un coneixement bàsic de la llengua.
  • Nivell 2: Millorar la fluïdesa a nivell oral. És necessari tenir una bona base gramatical.
  • Nivell 3: Perfeccionament de la conversa. Es farà èmfasi en la pronunciació i la naturalitat. És necessari un bon coneixement de la llengua.


A més de tots els nivells del curs passat, també oferim el tercer nivell de Francès (Preintermedi) i el segon nivell d’Alemany (Elemental). En els nivells A1 i A2 de Francès i d’Anglès, el centre de formació d’adults pot acreditar una certificació reconeguda pel Departament d'Ensenyament, que correspon als nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR).
En els nivells de PET, First Certificate i Advanced es pot optar a l'obtenció de les titulacions de la Universitat de Cambridge, presentant-se a l'examen oficial que es fa a final de curs en el mateix centre Sax Sala.

Aquest curs 2015-16 hem tingut més de 350 persones cursant idiomes i gairebé 100 persones han obtingut una titulació oficial d’Anglès o Francès. O sigui que no dubis més i apunta't! Tens tota la informació dels curs a l'enllaç següent.

Tingues en compte les dates:

1r pas: PREINSCRIPCIÓ

  • Del 23 d'agost al 2 de setembre: sol·licitar entrevista d'orientació formativa
  • Del 29 d'agost al 2 de setembre: formatlizar la preinscripció un cop feta l'entrevista i/o prova de nivell
  • Dies 26 i 31 d'agost, i 2 de setembre: proves de nivell escrites. Es pot escollir dia i hora (26 i 31 d'agost, a les 11 i 19 h; 2 de setembre, 11 h)

2n pas: MATRÍCULA

  • Del 16 al 23 de setembre (preinscripts amb plaça)

Al nou curs 2016-17 també trobaràs places per Ensenyaments inicials, GESO presencial i a distància, Curs de preparació a les proves d'accés a CF Grau mitjà i Alfabetització digital. Si estàs interessat en alguna d'aquestes places, tingues en compte les dates: Del 23 d'agost al 7 de setembre s'ha de sol·licitar entrevista d'orientció formativa per poder realitzar la preinscripció. No ho deixis passar!

 

Per a més informació:
Sax Sala
c. Montserrat, 28
Tel. 93 867 41 75
cfadults@santceloni.cat
www.santceloni.cat/saxsala