19/08/2016

Apunteu-vos al Matí Boig de la Festa Major de Sant Celoni!

Matí BoigSi voleu passar una molt bona estona, apunteu-vos al Matí Boig de la Festa Major de Sant Celoni 2016! Del 22 al 31 d'agost podeu realitzar les vostres inscripcions omplint aquest formulari, on només heu de posar les vostres dades personals i dir per quina colla participeu (Senys, Negres o grup mix). Recordeu que heu de formar un grup d'entre 2 i 6 persones per poder realitzar la inscripció, i mínim una persona ha de ser major d'edat!

El Matí Boig és una gimcana on poden participar grans i petits, i on l'objectiu és passar-ho molt bé. Tindrà lloc dissabte, 3 de setembre, de les 11 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia, i els participants hauran de buscar els objectes que l’organització els hi demanarà en el mínim temps possible. Enguany té novetats, com que es pot nominar un cap de colla per a cada grup o que si un grup no troba una prova pot demanar una següent 15 minuts després.

Aquest any totes les participants del Matí Boig caldrà que es presentin a la Sala Bernat Martorell amb un gorro de dutxa per poder començar la gimcana.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina