20/07/2016

El govern fa una exposició pública davant la ciutadania per passar comptes del primer any de legislatura i explicar el pla de govern 2016-2019

L'equip de govern va organitzar la primera Exposició Pública de l'Ajuntament de Sant Celoni divendres 15 de juliol al Teatre Ateneu. L'alcalde Exposició pública 1Francesc Deulofeu i els regidors i regidores de l'equip de govern van passar comptes del primer any de mandat i van presentar el pla 2016-2019 que pivota al voltant de fer de Sant Celoni, la capital de bosc. En aquesta línia, van explicar els 4 objectius estratègics que se'n deriven i dels que en surten línies d'acció concretes: Un poble bonic i agradable; Un poble viu i amb oportunitats; un ajuntament de servei i Posar Sant Celoni al mapa. 

L'alcalde va enmarcar l'acte com un "exercici de transparència perquè tot el que fem és gràcies als recursos que tots els ciutadans i ciutadanes aportem. En el servei públic, la comunicació no és una opció, és una obligació".

Durant l'acte, tots els assistents van poder dipositar els seus comentaris, opinions i suggeriments en dues urnes disposades per a l'ocasió i que van recollir una trentena d'aportacions. Al darrer butlletí municipal que s'està repartint a totes les llars aquesta setmana, es pot repassar el balanç de la primera legislatura i el pla que s'ha elaborat amb l'aportació dels treballadors i treballadores de l'ajuntament l'Informatiu 91.

A més, també es presentar una aplicació mòbil gratuïta de l'ajuntament perquè la ciutadania pugui consultar notícies, l'agenda, traslladar

pantalla apppantalla apppantalla appApp captura 4pantalla app

incidències de la via pública, sol·licitar entrevista amb l'alcalde, contactar amb el Consell de Poble de la Batllòria, connectar amb la ràdio, consultar rutes, etc. La nova app ja es pot descarregar des del sistema operatiu Android des del Play Store i durant els propers dies també per iOS a l'App Store.

Exposició pública 1Exposició pública 2Exposició pública 3Exposició pública 4
Exposició pública 5Exposició pública 6Exposició pública 7Exposició pública 8
Exposició pública 9Exposició pública 10Exposició pública 11
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina