23/06/2016

Les obres del nou edifici de Formació Professional de l'Institut Baix Montseny començaran el juliol

Edifici FPDilluns vinent 27 de juny se signarà el contracte d´adjudicació  amb l´empresa Comsa, SAU i tot seguit, s´iniciaran  les obres de construcció del nou edifici de Formació Professional de l'Institut Baix Montseny que es preveu que durin uns 13 mesos. Aquesta setmana, l´ajuntament ha fet una transferència a la Generalitat de 225.000 € corresponent a les obres.

L´edifici estarà ubicat a l´extrem nord-oest del solar com a continuïtat de l´edifici actual. El projecte preveu diferenciar accessos independents pels cicles formatius i per l´ESO i el batxillerat.
L´edifici consta d´un mòdul de lavabos, una aula polivalent per a docència, un petit despatx i diferents tallers de manteniment electromecànic, sistemes pneumàtics i mòduls de soldadura.

Durant els mesos de juliol i agost es duran a terme les obres de reposició de les pistes poliesportives de l´Institut Baix Montseny per tal que al mes de setembre puguin conviure les obres del nou edifici de Formació Professional amb el funcionament ordinari del centre.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina