22/06/2016

El festival de narració oral De Fàbula oferirà dues sessions a Sant Celoni, l'1 i el 15 de juliol

Cartell Festival De FàbulaEl festival de narració oral del Baix Montseny, De Fàbula, torna amb la seva cinquena nova edició a set pobles diferentes per explicar històries. A Sant Celoni, serà la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni qui conduirà aquesta nova edició, organitzada per La Fontana activitats culturals, que pretén apropar la narració oral a la ciutadania i atorgar-li el valor que es mereix en el panorama cultural actual.

El fil conductor que proposa el festival en aquesta edició és el conte de tradició oral, el retorn als orígens; així doncs, els narradors explicaran rondalles, llegendes o històries que vénen de temps immemorials i que moltes vegades s'han anat adaptant al llarg dels anys. De la nit dels temps arriben les històries que ens remeten al nostre sentit més atàvic del ésser. El narrador oral ens dóna la possibilitat de tornar a fer vibrar aquesta corda que ens rememora al què és intemporal i que roman en el nostre ADN. Gràcies a aquest festival, el Baix Montseny s'omplirà de veus, tradicions i narracions durant tot el mes de juliol.

Activitats programades a Sant Celoni:

Es podrà gaudir de sessions de contes a Gualba, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera. Trobareu tota la informació sobre el Festival al Facebook i al web De Fàbula. Us hi esperem!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina