Escut Ajuntament

Inici / Cultura / Entitats i Ciutadania / Programa de formació associativa

La formació és un recurs fonamental per tal de dinamitzar el teixit associatiu. Des de la Regidoria de sostenibilitat i ciutadania es posa en marxa un programa de formació per dotar d´eines, habilitats i recursos a les entitats i associacions de Sant Celoni.
Aquests cursos volen assolir millores en la gestió i la dinàmica de les associacions i estan adreçats tant als membres de les juntes directives com als socis de base.

L'oferta per aquest any 2007 s'ha elaborat a partir de les propostes i demandes que han fet arribar divereses entitats. És una proposta formativa oberta a qualsevol ciutadà que vulgui i es concreta en les actuacions següents:


Informació general del programa:

  • Inscripcions: Les inscripcions són gratuïtes.
    Per formalitzar la inscripció cal enviar la butlleta d'inscripció, degudament complimentada, a través de: correu electrònic (ciutadania@santceloni.org) o fax (93 867 39 14) o lliurar-la a l´Oficina d´Atenció Ciutadana (c. Campins 24).
    Els cursos es realitzaran si hi ha un mínim de 10 persones inscrites. En el cas que no s´arribés a aquesta xifra, es comunicarà per correu electrònic o telèfon a les persones que ja estaven inscrites. Cal emplenar una butlleta per persona. Les places són limitades i s´atorgaran per ordre d´arribada de les inscripcions.
  • Diplomes: Les persones participants en un curs o taller rebran un certificat que acredita la seva assistència a l´acció formativa.
  • Totes les accions formativa es faran a la Rentadora.
  • Metodologia: La metodologia de treball utilitzada serà teòrico-pràctica, fomentant la discussió i el debat de les persones participants, així com el treball en petits grups, partint de les pròpies experiències de gestió dins de les entitats.
  • Professorat: Tots els cursos són a càrrec personal de la Fundació Pere Tarrés coneixedors del sector i amb una ampli bagatge formatiu.

Com puc detectar les meves necessitats formatives?