05/03/2007

Ple de 27 de desembre de 2006

Sessió extraordinària
Ordre del dia:

1. Aprovació, si escau, de les actes de les dues sessions anteriors del Ple.
2. Aprovació definitiva, si escau, dels acords d´imposició i ordenació de les contribucions especials per a la realització de les obres d´urbanització del carrer Breda de la Batllòria.
3. Aprovació provisional, si escau, dels acords d´imposició i ordenació de les contribucions especials per a la realització de les obres d´enllumenat dels carrers Sant Josep, Sant Pere i Prim.
4. Aprovació, si escau, de l´acord d´acceptació d´una subvenció i formalització d´un préstec amb l´Institut Català de Finances, per a l´equipament escènic del teatre-auditori Ateneu.
5. Aprovació, si escau, de l´acord de designació d´un representant municipal als consells escolars dels centres docents privats concertats de Sant Celoni.
6. Aprovació, si escau, del conveni de col·laboració signat entre els Ajuntaments del Baix Montseny, el Departament de Salut i el Servei Català de la Salut (CatSalut) per a la creació del Govern Territorial de Salut del Baix Montseny.
7. Aprovació inicial, si escau, del projecte constructiu de l´edifici de la Llar d´infants municipal – CEDIAP – SAM.
8. Aprovació, si escau, de la resolució de les al·legacions formulades contra els acords d´aprovació provisional de la modificació de les Ordenances fiscals que han de regir a Sant Celoni durant l´any 2007 i subsegüents, i de l´acord de la seva aprovació definitiva.
9. Aprovació, si escau, de la modificació de l´acord de constitució del dret de superfície sobre la parcel·la A-12 del sector P-2 Les Torres a favor de Proviure SL, Unipersonal, relativa al destí dels 36 habitatges protegits, per tal que un d´ells pugui adjudicar-se a favor de fundacions o d´entitats sense ànim de lucre que fomentin la inserció laboral o social de les persones amb disminució psíquica.
10. Aprovació inicial, si escau, de l´estudi econòmic i financer, del projecte d´implantació i de l´avantprojecte del servei públic d´aparcament soterrat a ubicar a la Plaça del Comte del Montseny.

Acta


Tornar a Plens del 2006
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina