20/11/2015

529 ciclistes van participar a la XVI edició de la Montnegre BTT

Montnegre BTT 2015Diumenge passat dia 15 de novembre es va disputar la XVI edició de la Montnegre BTT organitzada pel Club Ciclista Sant Celoni amb la participació de 529 ciclistes vinguts de mitja Catalunya i d'altres indrets més llunyans com Mèxic, Madrid i Castelló. Des de l'any 2000 sense interrupcions, el Club Ciclista Sant Celoni organitza aquesta prova que ja s'ha fet un lloc al calendari de tardor català.

La vall d'Olzinelles i els voltants entre Can Puigdemir, Cal Paraire, Coll Buti i Bocs va ser l'espectacular zona on es va desenvolupar tota la prova que va gaudir d'un dia excel·lent a nivell metereològic i d'estat de les pistes.

Es podia optar per fer el recorregut curt de 19 km o de 40 km, la més escollida. Un avituallament al mig de la ruta curta i dos més separats per la llarga, van ajudar a recuperar forces i omplir bidons per tornar amb èxit a Sant Celoni.

A l'arribada, la retrobada amb els companys, la botifarra, el cafè, recollida d'obsequis, recuperar forces prenent el sol, fotos, selfies, cadascú revivint la seva Montnegre particular…en definitiva un bon ambient de satisfacció general dels participants, i també del gairebé centenar de voluntaris de l'organització.

El Club Ciclista Sant Celoni agraeix a tothom, autoritats municipals, Diputació, Creu Roja, voluntaris, col·laboradors externs, l'ajuda donada, imprescindible per mantenir en els anys una prova com aquesta.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina