04/06/2015

3a Fira d'en Loni: productes, serveis i activitats per a infants i joves aquest dissabte a Sant Celoni

Més de 60 estands i més de 30 activitats repartides entre 4 places a l'estil de 4 pavellons a cel obert: plaça Comte del Montseny, plaça de l'Església, plaça de la Vila i plaça del Bestiar

Fira d'en LoniDissabte 6 de juny, Sant Celoni esdevindrà novament un aparador de productes, serveis i activitats per a infants, joves i les seves famílies en el marc de la segona Fira d'en Loni. Des de les 10 del matí i fins al vespre, es podran visitar els més de 60 estands de productes i serveis ben diferents (puericultura, alimentació i nutrició, moda tèxtil, higiene i salut, joguines, esport, mobiliari i decoració, activitats d'estiu, vacances familiars...) repartits en 4 places a l'estil de 4 pavellons a cel obert: plaça Comte del Montseny, plaça de l'Església, plaça de la Vila i plaça del Bestiar.

Durant tot el dia es realitzaran més de 30 tallers i activitats per a tots els gustos: inflables, trenet, laberint gegant, jocs gegants, passeig amb rucs, espai de jocs de taula moderns, circuits de monocicles, tallers... i molt més.

I a les tavernes instal·lades als espais de la fira o als restaurants de Sant Celoni, podreu gaudir de la cuina del Baix Montseny.

Totes les activitats

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina