18/05/2015

Seguiment de la campanya i eleccions municipals a l'emissora municipal Punt 7 ràdio

MicroDurant aquesta setmana Punt 7 ràdio emetrà uns blocs temàtics d'1 minut amb els caps de llista del PSC, CiU, CUP, ICV i ERC. Cada dia a les 13 h i a les 20 h. Dijous a les 20 h, debat electoral en directe i obert a tothom des de la Sala Bernat Martorell i diumenge, seguiment de la jornada i de l'escrutini. 

De dilluns a divendres d'aquesta setmana, Punt 7 ràdio emetrà uns blocs temàtics per conèixer més a fons qui són els caps de llista de les formacions que es presenten a la eleccions municipals, qui conforma la resta de candidatura, quines prioritats tenen cada partit, com veuen el poble i per últim faran una crida al vot. Aquests blocs s'emetran a la 1 del migdia i a les 8 del vespre i també es podran recuperar a través de www.santceloni.cat/radioalacarta.

Dijous 21 de maig, Punt 7 ràdio emetrà en directe el debat electoral amb les persones alcaldables. Començarà a les 8 del vespre i es podrà seguir presencialment des de la sala Bernat Martorell de Can Ramis o a través de les vies normals: és a dir, al 107,7 de la FM, al web santceloni.cat/radioendirecte o a través de l'aplicació Tunein. El debat es dividirà en diversos blocs on cada formació podrà explicar les seves propostes i replicar les altres intervencions.

Diumenge 24 de maig, Punt 7 Ràdio acompanyarà els caps de llista a votar. A l'info 7 de 2/4 de 2 del migdia s'explicarà com ha anat el matí i per seguir l'escrutini de vots, a les 8 del vespre  començarà un programa especial en directe per informar del recompte de vots de totes les meses de Sant Celoni i la Batllòria. Connexions amb les seus dels diferents partits i valoracions dels resultats amb els caps de llista. Per tant, la millor manera de saber com ha anat el dia d'eleccions, serà seguint Punt 7 ràdio.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina