15/05/2015

Sant Celoni dóna el tret de sortida a la Festa Major de setembre

Tret de sortida FM 2015Una cinquantena de persones representants d'entitats del municipi i de l'Ajuntament van participar dimecres 13 de maig a la reunió general que marca el tret de sortida a la Festa Major de setembre!

En la primera part de la reunió, es va fer una breu pinzellada al procés de participació que s’ha dut a terme:

  • De febrer a abril de 2015 s’ha dut a terme el procés de reflexió i participació “Sacsegem la FM” per dibuixar les línies a seguir fins 2025. 
  • La dinamització del procés ha anat a càrrec de Paula Vallejo, en qualitat d’assessora externa.
  • Els grups de treball han fet propostes de millora en relació als valors de la festa, programació, espais i organització.
  • Les conclusions del treball es poden consultar al web municipal. 
  • Cal considerar que és un procés viu i dinàmic i per això es constituirà una comissió que funcionarà al llarg de l’any. De moment, s’ha previst una comissió provisional que funcionarà de maig a octubre de 2015. 

Es varen exposar les novetats i propostes que la comissió provisional de la FM proposa incorporar en aquesta Festa Major.

  • Comissió valors: tenir sempre presents els valors de la festa (pluralitat, competitivitat però també cooperació entre colles, implicació, pedagogia de la festa, capitalitat de Sant Celoni, intergeneracional...).
  •  Comissió espais: el protagonista ha de ser el carrer . Cal una festa menys centralitzada i  tornar als barris. Crear una comissió d'engalanament del poble.
  • Comissió programació: hi ha d’haver activitats noves activitats.  Que la festa duri més dies. Potenciar l’Espai Barraques amb activitats de dia. Els concerts han de ser d’estils més variats. Cal replantejar el Correxarrups.
  •  Comissió organització: cal fer més difusió de la Festa:   xarxes socials,aplicacions per a mòbils, més cartelleres, recuperar el programa de mà, anuncis als mitjans de comunicació, més punts d’informació, etc. Trobar l’opció de disposar de més material com taules i cadires, i altres, demanant-ho als municipis veïns.

                La reunió de valoració de la FM2015 serà el Tret de sortida de la FM2016.

Per anar dissenyant el programa de la FM, s’han constituït diferents comissions de treball que són obertes a la participació de tothom. Consulteu el calendari de reunions i apunteu-vos-hi aquí.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina