24/04/2015

Acte de tancament del procés participatiu Sacsegem la Festa Major amb la presentació de les conclusions

Dimecres 29 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la Rectoria Vella

Sacsegem la Festa MajorDimecres 29 d'abril a 2/4 de 8 del vespre a la Rectoria Vella es presentaran les conclusions de tot el treball realitzat durant el procés participatiu Sacsegem la Festa Major que durant els mesos de març i abril ha mobilitzat prop d'un centenar de persones. El tancament d'aquest procés donarà el tret de sortida a la Festa Major de 2015, amb noves propostes i noves comissions de treball.  

Aquestes darreres setmanes, els diferents grups de treball i el grup de contrast han treballat de valent, proposant idees, replantejant algunes línies de la festa actual i dibuixant els objectius i les línies de treball a mig i llarg termini que ajudin a enriquir encara més una Festa que és de tothom.

El passat dissabte, 21 de febrer, un centenar de persones van donar el tret de sortida aquest procés de treball conduït per Paula Vallejo en qualitat d'assessora externa, i es varen constituir quatre grups de treball:

  • els valors de la festa
  • la programació (desdoblat en dos grups)
  • els espais
  • l'organització

Cadascun d'aquests grups ha realitzat dues sessions de treball i les propostes treballades les han presentat al grup de contrast que ha completat i validat la feina de cada grup.  

Properament les conclusions estaran disponibles al web municipal.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina