17/04/2015

Del 22 al 29 d'abril, inscripcions a la sortida cultural a Montblanc i el monestir de Vallbona de les Monges

La sortida tindrà lloc el dissabte 9 de maig i té un preu de 14 euros

Vallbona de les MongesDel 22 al 29 d'abril estaran obertes les inscripcions per participar a la Sortida cultural que organitza l'Ajuntament el dissabte 9 de maig a Montblanc i el monestir de Vallbona de les Monges. Montblanc és un dels més bells conjunts medievals de Catalunya, del qual destaca la muralla del segle XIV. El Monestir de Vallbona és un monumental cenobi medieval. La seva comunitat femenina pertany a l'orde del Cister.

Les persones interessades a assistir-hi poden apuntar-se i fer el pagament a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, a la Rectoria Vella, els matins laborables de 8 a 15 h. També es poden fer reserves per telèfon a partir del dia 22 d'abril a les 10 del matí a 93 864 12 13.

La sortida serà a a les 8 del matí de la plaça Comte del Montseny i la tornada a les 8 del vespre. El preu inclou: viatge amb autocar i visita guiada a la vila medieval de Montblanc.

Per  rebre informació (preus, inscripcions, horari concret) de l'oferta de sortides culturals que organitza l'Ajuntament de Sant Celoni, es pot trucar a l'Àrea de Cultura (93 864 12 13), facilitar l'adreça postal o escriure un correu a promocio.cultural@santceloni.cat.

Podeu consultar tot el programa de sortides a www.santceloni.cat/sortidesculturals

 

Més informació a l'acte d'Agenda

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina