25/03/2015

Les empreses del Baix Montseny s'interessen per millorar les exportacions

Jornada internacionalització d'empresesDimarts 24 de març va tenir lloc al Centre de Formació i Ocupació–Sax Sala la jornada Introducció a la Internacionalització, gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

La jornada anava adreçada a empreses del Baix Montseny amb vocació internacional i amb poca experiència en l'exportació. L'objectiu principal era facilitar informació sobre alternatives de finançament de l'activitat internacional, donat que una de les prioritats actuals de les empreses és l'obertura o ampliació de nous mercats exteriors i fer-ho amb una planificació estratègica acurada. La jornada va ser impartida per una Tècnica del Departament Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona, va tenir un caràcter pràctic i participatiu, i va durar més de dues hores.

Es van abordar aspectes com les principals funcions de l'acció internacional d'una PIME, el per què sortir a l'exterior i com fer-ho, el finançament de les accions internacionals, programes i ajuts per a la iniciació al negoci internacional, la viabilitat del projecte, etc. I finalment es van resoldre dubtes i consultes específiques dels empresaris assistents, relatives a les seves respectives empreses i problemàtiques concretes.

La sessió s'inscriu en el marc del conveni de col·laboració signat el 2012 entre la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Celoni, que estableix un calendari de jornades adreçades a les necessitats de les empreses de la comarca.

La propera jornada empresarial que es durà a terme recau sobre l'Impuls de la Formació Professional Dual al Baix Montseny. Es durà a terme el proper 8 d'abril a les 16 h al Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny-Sax Sala. Serà també una jornada gratuïta, oberta a les empreses que desitgin participar-hi.

Per a més informació podeu adreçar-vos al Servei de Suport a l'Empresa: 93 867 41 75 / empresa@santceloni.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina