23/02/2015

La xerrada Educar amb humor de Carles Capdevila omple de gom a gom

Xerrada Carles Capdevila175 pares i mares van poder gaudir de la xerrada Educar amb humor a càrrec del mediàtic Carles Capdevila, al 19 de febrer al Col·legi Cor de Maria i organitzat per l'AMPA. Amb gran dosis d'humor va entretenir a un públic molt motivat i entregat a gaudir i aprendre de la vetllada.

El periodista i guionista català actual director del diari Ara, va presentar i dirigir el  programa Eduqueu les criatures a Catalunya ràdio i el programa Qui els va parir a TV3 i va rebre el premi Pere Quart d'humor i sàtira el 1999 pel llibre Criatura i companyia. Aquesta trajectòria professional i la seva experiència com a pare de quatre criatures l'han estimulat a fer xerrades per pares i mares en l'art d'educar, tot oferint consells i recomanacions. Segons la seva visió, l'educació es sostén-te sobre cinc sentits essencials: el sentit comú, el sentit del ridícul, el sentit del deure, el sentit moral i el sentit de d'humor.


El cicle de xerrades continua al 19 de març a les 21 h, a la sala Bernat Martorell amb la xerrada: “Com afavorir l'èxit i evitar el fracàs escolar?” per la pedagoga Ana Isabel del Río. Aquestes xerrades estan emmarcades en el cicle de xerrades per a pares i mares, que és un treball conjunt i organitzat per les AMPA de Sant Celoni i la Batllòria que pretén donar eines i millorar la formació de les famílies vers l'educació dels seus fills i filles. Cada dijous de mes està programada una xerrada amb un conferenciant expert en el tema i des de l'ajuntament es col·labora en la difusió del cicle.

Consulteu la programació.  

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina