20/02/2015

Presentació del projecte Museu Europeu del Bosc al Parlament de Catalunya

El passat 18 de febrer, es va fer la presentació de l'avantprojecte arquitectònic de l'edifici davant els grups polítics del consistori celoní

Imatge virtualEl passat 11 de febrer,  l'alcalde Joan Castaño, el Dr. Martí Boada i la Directora de l'ICTA Jordina Belmonte, van comparèixer davant la Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural del Parlament de Catalunya per explicar el projecte del Museu Europeu del Bosc.

La Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, conformada per  21 diputats amb represtació dels diferents grups parlamentaris, va rebre amb gran interès la iniciativa de creació del Museu Europeu del Bosc impulsada per l'Ajuntament de Sant Celoni i l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona. En la ronda d'intervencions que va succeir la presentació del projecte, tots els grups presents van manifestar de forma explícita el seu suport al futur Museu Europeu del Bosc i la voluntat perquè aquest esdevingui una realitat.

El dia 18 de febrer es va realitzar la presentació de l'avantprojecte arquitectònic de l'edifici davant els grups municipals de l'Ajuntament de Sant Celoni. En la presentació, a càrrec del Dr. Martí Boada i el redactor del projecte, Javier de las Heras, es va explicar la proposta arquitectònica, així com, els principals trets del discurs museístic.

 

Presentació de l'avantprojecte arquitectònic als grups municipals
Presentació de l'avantprojecte arquitectònic als grups municipals
Presentació del projecte del Museu Europeu del Bosc al Parlament de Catalunya
Presentació del projecte del Museu Europeu del Bosc al Parlament de Catalunya
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina