19/12/2014

Sant Celoni programa activitats culturals totes les tardes! Consulteu l'agenda!

L'objectiu és garantir una programació cultural per a infants i famílies i alhora contribuir a la dinamització comercial

Nadal i Reis 2014-2015Sant Celoni dóna el tret de sortida a les activitats de Nadal i Reis amb la proposta d'activitats de tarda amb l'objectiu de garantir una programació cultura per a infants i famílies i alhora contribuir a la dinamització comercial. La proposta s'inicia el proper divendres 19 de desembre, a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça de l'Església amb la cantada de nadales dels alumnes de 1r d'ESO del col·legi Cor de Maria i els alumnes de 5è de primària del Col·legi La Salle.  El dissabte 20 de desembre, hi haurà un cercavila de gegants i una cantada de Nadales amb els cantAires de Sant Celoni. El dimarts 23 de desembre, els nens i nenes podran participar en el taller de muntar tions que organitzen els joves de l'associació esportiva i cultural de l'Institut Baix Montseny, en la fira de quatre jocs de precisió, en el caga tió del mercat municipal. El dimecres 24 de desembre, els Bocs i cabres organitzen la història del Tió, amb cercavila d'animació i caga tió al carrer Major de Dalt.

Les activitats continuaran a partir del 27 de desembre, al matí, amb inflables davant el Mercat Municipal i a la tarda, un taller de circ. El diumenge 28, amb cinema infantil a l'Ateneu, el dilluns 29 de desembre amb jocs gegants i el dimarts 30 de desembre amb una gran festa infantil per preparar el Cap d'any de manera original i divertida. Amb l'espectacle Lles dotze van tocant, els nens i nenes podran fer dos collarets, barrets i paperines, assajar les dotze campanades amb crispetes de colors, i ballar amb el punxadisc i les animadores.

A partir del 2 de gener l'animació infantil de Rah-mon Roma i el circuit de karts i inflables es combinaran amb l'arribada dels carters Reials. A partir del 2 de gener arribaran els patges reials i s'instal·laran al campament situat a la Torre de la Força fins el 4 de gener on recolliran cartes cada dia de 2/4 de 6 de la tarda a les 8 del vespre. L'Agrupament escolta i guia Erol ambientarà l'espai de la Torre de la Força perquè els carters reials Martina i Ermenter puguin recollir totes les cartes dels nens i nenes.

 

nadal i reis 2014-2015 Programació de Nadal i Reis

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina