31/10/2014

El Servei Municipal d'Ocupació informa de noves ofertes de feina

Consulteu les ofertes  i si són del vostre interès, contacteu amb el Servei per telèfon al 93 867 41 75 i/o per correu electrònic orientaciolaboral@santceloni.cat. Les tres noves ofertes de feina que gestiona el Servei Municipal d'Ocupació són:

- Auxiliar administratiu/va per Gualba (OFERTA TANCADA): Tasques administratives i d'informació dels diferents serveis de l'empresa. Difusió de les activitats que es porten a terme i cerca de nous clients. Jornada laboral de dimecres a diumenge de 9.30 a 13.30 h.

- Cambrer/a per Gualba: Servei de menjars i begudes, acollida de clients. Preparació de begudes i àpats ràpids, control de les comandes i la transmissió a cuina i manteniment de l'espai  per a caps de setmana. Dissabtes i diumenges de 13 a 18 h

- Cuiner/a per Gualba: Preparació menjars segons menú i carta, supervisió del personal de cuina que està a càrrec. Jornada per a caps de setmana dissabtes i diumenges de 10 fins a fi de servei

Totes aquelles persones que estiguin interessades poden contactar amb el Servei Municipal d'Ocupació situat a Sax Sala per telèfon 93 867 41 75 i/o per correu electrònic orientaciolaboral@santceloni.cat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina