20/10/2014

Més de 1.000 tapes i platets de tardor servits a la 4a Mostra de dissabte a la plaça de la Vila

4a Mostra de tapes i platets de Tardor 4a Mostra de tapes i platets de Tardor4a Mostra de tapes i platets de TardorEl bon temps va acompanyar la 4a edició de la mostra de tapes i platets a la plaça de la Vila dins la programació de la Tardor Gastronòmica. Es van servir més de 1.000 tapes i platets que van fer les delícies dels assistents. Els canelons de crema de ceps, el milfulls de patata i botifarra negra amb salsa de ceps o les mini hamburgueses al carbó amb escuma de wasabi van ser les tapes amb més èxit.

El nou format que permetia comprar de manera separada les tapes i les begudes va tenir molt bona acceptació tant pels establiments participants com pels assistents que van poder ajustar millor la beguda al menjar escollit. Per 2,50 € es podia tastar una tapa o platet i una beguda (refresc, cervesa o vi).

Els establiments participants van ser: Bodegues Costa, El racó d'en Marc, La Taverna de la Clau, Nemo, Pizzeria Trattoria Bona Teca, Taverna l'Ofici i Sant Celoni Cuina.

Recordeu que durant tot el mes d'octubre 18 establiments ofereixen exquisides tapes a 2,50 € (inclou beguda) al Corretapes. A més, els comensals es converteixen en jurat i poden valorar quines són les millors, fent d´aquest corretapes un veritable concurs gastronòmic. Entre els participants se sortejarà un sopar per a dues persones. Consulteu les tapes i els establiments:

Corretapes 2014   Corretapes

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina