29/09/2014

L'Escola d'Adults arrenca el curs 2014-2015 amb gairebé 600 alumnes inscrits

L'acte d'inauguració es va fer el passat dilluns 22 a l'espai fòrum del Sax Sala amb l'assistència d'un centenar de persones

inauguració escola d'adultsL'acte es va iniciar amb la intervenció de la directora del centre, M. Antònia Vilarrodona, que va destacar “l'aposta que fa l'Ajuntament per prioritzar la formació de les persones adultes com a eina clau per al creixement personal al llarg de la vida”. En la seva exposició, va ressaltar com a objectius prioritaris del centre “millorar la formació acadèmica i professional i promoure la cohesió social i la convivència de les persones que hi participen”. També va fer esment de les novetats del proper curs ja que “l'Escola d'Adults ha obtingut l'autorització del Departament d'Ensenyament per acreditar els nivells inicials d'Anglès i Francès amb una certificació oficial i també ha estat autoritzat com a centre de suport de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) per impartir els estudis de graduat en educació secundària a distància”.

A continuació l'equip docent de l'Escola d'Adults va explicar els aspectes més destacats de l'oferta formativa que abasta un total de vint-i-cinc ensenyaments diferents que s'organitzen en quatre àmbits de formació: ensenyaments inicials, accés al sistema reglat, llengües i tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). També es va aprofitar per felicitar a tot l'alumnat pel seu interès per millorar la seva formació i els va encoratjar a fer un bon aprofitament del curs, tant a nivell acadèmic com també participant en les diferents activitats que es van organitzant al llarg del curs.

Les classes s'han iniciat aquesta setmana amb gairebé 600 persones matriculades que, donat el context actual, s'ha detectat en alguns dels ensenyaments molta demanda de les persones del municipi i dels pobles del voltant que volen ampliar la seva formació.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina