20/11/2013

Presentació d'una nova edició del Voluntariat per la llengua a Sant Celoni

Voluntariat per la llengua, presentació a Sant CeloniSant Celoni ha encetat la 19a edició del Voluntariat per la llengua amb la presentació de 12 parelles lingüístiques, les quals adquireixen el compromís de trobar-se per conversar en català 1 hora a la setmana durant 10 setmanes. L'acte de presentació va tenir lloc dilluns 18 de novembre, a les 19.30 hores, a l’aula 5 del Sax Sala.

Durant la presentació, es va repartir material de suport i es van explicar els avantatges del carnet del Voluntariat, consistents en descomptes i entrades 2x1 en nombrosos teatres i museus de Catalunya. El Voluntariat per la llengua de Sant Celoni també compta amb el suport de diferents entitats col·laboradores, les quals difonen el programa entre els seus socis, i d’establiments col·laboradors, que són comerços que s’han compromès a facilitar la pràctica del català als clients. Aquests comerços tenen en un lloc visible l’adhesiu distintiu d’establiment col·laborador.

Si encara hi ha algú que estigui interessat a participar-hi pot adreçar-se a l’Oficina de Català de Sant Celoni, Rectoria Vella, parc de la Rectoria Vella, s/n (tel. 93 864 12 13, a/e: santceloni@cpnl.cat  www.facebook.com/ocsantceloni).  

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina