Escut Ajuntament

03/11/2006

Sessió ordinària
Ordre del dia:

I.- PART DISPOSITIVA
1. Aprovació, si escau, dels esborranys de les actes de les dues sessions anteriors del Ple municipal.
2. Sorteig de les persones que han de formar part de les meses electorals en les Eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al proper 1 de novembre de 2006.
3. Aprovació, si escau, de la xifra del padró d´habitants de Sant Celoni referida al dia 1 de gener de 2006.
4. Aprovació, si escau, de la proposta de festes locals de Sant Celoni i La Batllòria per a l´any 2007.
5. Adjudicació, si escau, del contracte per a la construcció d´un nou tanatori municipal en la modalitat de concessió d´obra pública.
6. Aprovació, si escau, de l´acord d´acceptació d´una subvenció i formalització d´un préstec amb l´Institut Català de Finances per a la construcció del complex esportiu municipal “Sot de les granotes - piscina coberta”.
7. Aprovació, si escau, del conveni a signar amb l´Ajuntament de Campins per al finançament d´una part del cost de funcionament del Centre municipal d´expressió - Escola de música.
8. Ratificació, si escau, de l´acord de la Junta de Govern Local d´aprovació d´un conveni amb l´Ajuntament de Santa Maria de Palautordera per al subministrament d´aigua en alta a aquest municipi.
9. Aprovació, si escau, del compte general de la corporació corresponent a l´exercici de 2005.
10. Aprovació inicial, si escau, del Pla de prevenció d´incendis forestals a les urbanitzacions, que inclou el plànol de delimitació, per aplicació de la Llei 5/2003, incorporant les prescripcions indicades pel Departament de Medi Ambient i Habitatge.
11. Aprovació, si escau, de la modificació de la composició del Consell Plenari del Consell de Poble de la Batllòria.
12. Aprovació, si escau, d´un conveni amb l´Ajuntament de Santa Maria de Palautordera per a l´execució d´una franja de protecció contra incendis forestals al barri del Virgili.
13. Aprovació, si escau, del préstec i model de minuta a signar amb la Caixa de Catalunya, així com també del conveni pel qual es subvenciona part dels interessos.

II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL
14. Informació de la correspondència rebuda des del darrer Ple ordinari.
15. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia, pel 1r tinent d´alcalde i pel regidor de Seguretat Ciutadana en els mesos de juliol i agost d´enguany.
16. Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de juliol i agost d´enguany.
17. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2006
Tornar a pàgina principal de Plens