FEBRER 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Mes anteriorMARÇ 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Mes anteriorABRIL 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Mes anteriorMAIG 2020
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Notícies
Cuina: Milfulles de rossinyols i botifarra negra
Una manera diferent de menjar bolets

Bosc, Cuina, Patrimoni

Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.

Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.

RossinyolIngredients

  • 1/2 kg de rossinyols
  • 1 botifarra negra
  • 1 làmina de pasta de full
  • All, julivert, beixamel i rovell d'ou
  • Aigua i sal

Elaboració

Netegeu i talleu els rossinyols i poseu-los al foc en una paella fins que hagin deixat anar tota l’aigua. Un cop reduïda l’aigua, els saleu i ruixeu amb una mica d’oli. A continuació, hi afegireu la botifarra negra, tallada a trossets, i ho sofregiu tot junt. Finalment, hi incorporeu l’all i el julivert. Prepareu a part una beixamel i l’aboqueu als bolets; ho deixarem refredar.

Estireu la pasta de full i col·loqueu-hi el preparat dels bolets amb la beixamel al centre i cargoleu-la tancant-ne ben tancats els caps, perquè no en surti el farciment (en funció de la mida dels rotllos, repetim aquest pas tants cops com sigui necessari). Amb un pinzell, pinteu de rovell d’ou la part superior de la pasta de full i enforneu-ho a 180º, fins que sigui daurat.

 

Les Receptes del Mercat Municipal

Totes les propostes de Bosc, Cuina, Patrimoni

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat