Ajuntament de Sant Celoni

Localització Cercar Facebook Twitter Instagram
30/03/2011

Amanida de tomàquet i mozzarella

  • Tipus de recepta
    Amanides i plats freds
  • Temporada
    Estiu | Primavera
  • Dificultat
    Molt fàcil
  • Cost
    Econòmic
  • Ingredients per a 4 persones

    Tomàquets (1 per comensal)
    Mozzarella
    Olivada
    Oli d'oliva
    Sal maldon

  • Elaboració

    Es renten i es tallen els tomàquets a rodanxes fines. La mozzarella es talla de la mateixa manera, a rodanxes no massa gruixudes. Es disposa al plat de cada comensal les rodanxes de tomàquet i mozzarella unes al costat de les altres (sense que es tapin)

    Es posen unes cullerades d'olivada (al gust) al mig d'un tros de paper de film estès, es fa un farcellet i se li fa un foradet. Es reparteix la olivada amb el farcell foradat per sobre del tomàquet i la mozzarella i s'amaneix amb l'oli d'oliva i sal maldon.

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE TURISME SOSTENIBLE
Pujar al principi de la pàgina