26/02/2021

Us presentem la primera edició de la Fira de l'Ocupació per a joves en format virtual

Serveis i tallers per a descobrir la vocació professional. Visiteu www.santceloni.cat/firaocupacio.

fira de l'ocupacióL’Ajuntament de Sant Celoni organitza la primera edició de la Fira de l’Ocupació adreçada a joves i professorat de secundària, estudis postobligatoris i orientadors el proper divendres 12 de març i en format virtual.

L’objectiu de la Fira és despertar vocacions professionals entre l’alumnat, donar a conèixer les tendències actuals del mercat de treball i aportar eines i recursos per millorar les seves competències i habilitats laborals. S’oferiran activitats diverses, webinaris amb professionals de diferents sectors, entrevistes d’orientació individual en línia, un concurs d’Instagram i d’altres recursos en línia.

Durant les setmanes prèvies a la Fira, l’alumnat dels diferents centres educatius s’està inscrivint a les activitats que es faran virtualment el dia 12 de març. Passada la Fira, l’espai web seguirà obert durant un temps perquè l’alumnat i professorat pugui fer ús dels materials i recursos.

La Fira de l’Ocupació va néixer el passat mes de març del 2020, però no es va poder dur a terme per la instauració de l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19. Enguany, la Fira s’ha organitzat en format virtual per poder apropar la realitat del món del treball a joves i orientadors  de manera segura i interactiva.

La Fira ha estat possible gràcies al suport i col·laboració de professionals i empreses dels sectors productius estratègics que participen en les diferents ponències. Ens aporten el seu punt de vista sobre les implicacions que té el seu sector professional, la realitat del seu lloc de treball i resolent tots els dubtes i inquietuds  que sorgeixen de cada una de les ocupacions.

Aquí teniu un vídeo de presentació. Benvinguts a la Fira de l’Ocupació 2021!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina