Dissabte, 7 de novembre de 2020  -  8 h vespre

Música: Suu, presentació del nou disc: Ventura

ACTE AJORNAT

SuuSusanna Ventura, veu
Guillem Arnau, bateria
Miquel Cubero, guitarra i veus
Edgar Gomez, trombó
Arnau Folch, baix
Arnau Bonet, saxo

Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Després de triomfar amb el seu primer disc i a través del seu canal de YouTube i d’Instagram, on ja acumula més de 72.000 seguidors, aquest 2020 torna amb un nou disc, Ventura. L’èxit assolit s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició. El pop festiu de Suu, que a vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso, en aquest pròxim treball evoluciona a noves dimensions a càrrec del reconegut productor Carlos Sadness. Els festivals i les festes més rellevants del país i de l’Estat espanyol ja compten amb ella dins les seves programacions.

 


PPrecaucionsCOVID-Ateneuer tal de garantir la seguretat sanitària, cal que arribeu al Teatre mitja hora abans de l'inici de l'espectacle. Les entrades són numerades i l'aforament, limitat al 50%, amb distància entre unitats familiars. Vegeu totes les mesures de seguretat a aquest quadre.

Venda d’entrades:

  • Al Centre Municipal d’Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous, de 10 a 13 i de 17 a 20 h. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).
  • En línia, a aquest enllaç.
  • A les taquilles del Teatre, entrada pel carrer Germà Emilià, una hora abans de l’espectacle. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).
Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 75 min.
Preu: General: 10 €. Entrada “butaca jove” i menors de 30 anys: 5 €.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina