18/09/2020

Obres de millora a la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Diputació

obres soreaL'ajuntament de Sant Celoni està duent a terme des de fa uns mesos unes obres per tal de modificar les canonades que abasteixen d'aigua les llars del nucli urbà. Aquestes millores han de permetre adequar la xarxa d'abastament d'aigua amb els nous pisos de pressió que es van obtenir amb la construcció en primera fase de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable i els nous dipòsits de Can Sans. Les obres també permetran eliminar les canonades de fibrociment i afegir noves artèries de distribució, per tal de garantir els cabals i el subministrament.

Aquestes obres afectaran el carrer Diputació a partir de dimarts 22 de setembre i fins a l'última setmana d'octubre. L'actuació obligarà a fer desviaments del trànsit, sempre garantint l’accés al veïnat. El carrer Diputació passarà a ser provisionalment d’un únic sentit de circulació, entre el carrer Ramon y Cajal i l’avinguda Verge del Puig, segons el plànol que us adjuntem (vegeu mapa).

Us recordem que teniu a la vostra disposició el telèfon de la Policia local 93 864 12 17 i el de l’Àrea de Territori 93 864 12 16 per a resoldre qualsevol dubte o incidència.

Us agraïm d’avançat la vostra comprensió davant les molèsties que les obres us puguin ocasionar, que sempre treballem per minimitzar.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina