Dissabte, 31 d'octubre de 2020  -  8 h vespre

Teatre GPS: Fuenteovejuna, amb la Cia. Obskené

ACTE AJORNAT

FuenteovejunaAndrea Madrid, Queralt Casasayas, Rosa Serra, Ilona Muñoz, Sergi Torrecilla, Xavier Torra, Marc  Rius, Toni  Mas, Marc Naya, Guillem Gefaell, Martí Salvat, Marc Pujol i David Menéndez, intèrprets 
Ricard Soler, direcció

Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas és la historia del famós poble que cansat de les atrocitats d'un comendador corrupte i violador, decideix unir-se per combatre i finalment matar al seu opressor. Mentre succeeix l'acció, els actors comenten i opinen sobre aquest fet en concret, basat en una situació real (Crónica de Rades S.XVI) en la que Lope es va inspirar. Un espectacle trepidant que ens explica la història de Fuenteovejuna des d'un punt de vista actual.

 


PPrecaucionsCOVID-Ateneuer tal de garantir la seguretat sanitària, cal que arribeu al Teatre mitja hora abans de l'inici de l'espectacle. Les entrades són numerades i l'aforament, limitat al 50%, amb distància entre unitats familiars. Vegeu totes les mesures de seguretat a aquest quadre.

Venda d’entrades:

  • Al Centre Municipal d’Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous, de 10 a 13 i de 17 a 20 h. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).
  • En línia, a aquest enllaç.
  • A les taquilles del Teatre, entrada pel carrer Germà Emilià, una hora abans de l’espectacle. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).
Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 60 min.
Preu: General: 14 €. Amb Carnet Biblioteca: 12 €. Majors de 65: 10 €. “Butaca jove” (menors de 30 anys): 7 €.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina