10/09/2020

L'ajuntament i els centres escolars prenen mesures per garantir una mobilitat segura a les entrades i sortides de les escoles

accessos coleAquest inici de curs ve marcat per la situació sanitària causada per la Covid-19. Per facilitar les entrades i sortides dels centres educatius, Policia Local i les direccions de les escoles han dissenyat mesures addicionals en la mobilitat de vehicles i vianants en els horaris d'inici i final de les classes. Aquestes són les indicacions per facilitar les entrades i sortides als centres escolars del municipi:

  • La Salle
    Es tallarà al trànsit el carrer Germà Emilià amb el carrer Campins, 59 per facilitar l'accés als nens i nenes d'educació infantil de 8.40 a 9.10, de 12.40 a 13.10, de 14.40 a 15.10 i de 16.40 a 17.10.
  • L'Avet Roig
    S'habilitaran diversos estacionaments destinats a les famílies a la façana del carrer Jaume I. El Passeig de la Rectoria Vella, entre el carrer Bruc i el Jaume I, quedarà tallat en direcció plaça del Bestiar. Per tant, els vehicles podran estacionar momentàniament en aquest carril. La Policia Local vetllarà pel bon ús de la zona “Petó i Adéu” del carrer Pere IV.
  • Montnegre (La Batllòria)
    Es tallarà el carrer Montnegre (des del carrer de les Escoles fins al carrer Vall de Llor) i el carrer Rec pel Camí Fuirosos. L'horari en què no es podrà circular amb vehicle en aquests punts serà de 8.45 a 9.10, de 12.15 a 12.45, de 14.45 a 15.10 i de 16.15 a 16.45. Es comptarà amb presència policial.
  • Escola Bressol municipal El Blauet
    Disposen de l'aparcament de la Rectoria Vella i de l'espai just al davant de l'escola per facilitar l'accés la centre. Com que el mercat setmanal dels dimecres ocupa la zona de la Rectoria Vella, els dimecres s'habilitaran 6 aparcaments just al davant de la Rectoria Vella.
  • Pallerola
    Com és habitual, es comptarà amb agents de la Policia local regulant el trànsit de vehicles i de vianants. Els dimecres al matí es prohibirà l'entrada a la placeta del carrer de la Creu Roja que dona a l'escola. Sí que es permetrà el pas de vehicles que vagin a deixar alumnes al centre.
  • Soler de Vilardell i Institut Baix Montseny
    S'habilitarà l'aparcament del Camp de futbol de Can Sans per facilitar l'estacionament dels vehicles del professorat. S'ha previst que en horari d'entrades i sortides de tarda es puguin agrupar força vehicles, tant particulars com autocars. Si es considera pertinent, es tallarà l'accés dins la plaça Muriel Casals. Es comptarà amb presència policial.
  • Cor de Maria
    Es comptarà amb la Policia Local regulant el trànsit de vehicles i de vianants a l'alçada de la carretera Campins amb el carrer Campins. S'aconsella que els pares i mares que recullin els alumnes amb cotxe, s'esperin a l'aparcament del final del carrer Verge del Puig. Per la tarda, a la sortida, es duran a terme les accions següents a l'avinguda Verge del Puig:
    -de 15.10 a 18 h: prohibit l'estacionament de vehicles, des de l'accés al pàrquing fins a la rotonda.
    -de 16.30 a 17.30 h: Tall del carrer en sentit pujada, accés al pàrquing per la rotonda i doble sentit des de la rotonda al pàrquing.
    Es demana a les famílies que es repectin els torns assignats. El 1r torn s'avança 5 min. (serà a les 16.45 h), el segon es manté a les 17 h. Els germans de diferents horaris es recullen tots a les 17 h.
  • Centre municipal d'Expressió
    Es tallarà el trànsit al carrer Germà Emilià amb Sant Josep de 17.15 a 19.15.

La Policia local mantindrà comunicació directe amb les direccions de tots els centres educatius per tal de poder ajustar aquestes mesures a les necessitats de cada moment.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina