Dissabte, 5 de desembre de 2020
DESEMBRE 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Mes anteriorGENER 2021Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mes anteriorFEBRER 2021Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Mes anteriorMARÇ 2021
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Inici   Educació   Escola Bressol Municipal "El Blauet"   Creps dolços i salats
Creps dolços i salats


imatge de Laia Saleta

Ingredients per la massa

  • 250 g de farina
  • 1/2 litre de llet
  • 3 ous
  • 30 g de mantega
  • sal

Ingredients per farcir

  • Sucre, melmelada, xocolata, sobrassada, formatge ratllat, mel, etc.

Per fer la massa de les creps, barregeu en un bol la llet, la mantega fosa, la sal, la farina i els ous, i poseu la barreja una estona a la nevera.
A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.
I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.

Bon Profit !

(recepta extreta de https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/creps-al-gust-dels-nens/)

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat