Turisme

Escut Ajuntament de Sant Celoni

TURISME

Documents

└rea d'autocaravanes

L’Órea d’autocaravanes de Sant Celoni es troba situada al recinte de l’aparcament municipal de la Forestal, a 5 minuts a peu del centre de la vila. Disposa de 7 places d’aparcament per a autocaravanes i estÓ equipada amb presa d’aigua i sistema de buidatge d’aigŘes grises i negres.

L’˙s de l’Órea d’autocaravanes Ús gratu´t i estÓ limitat a 48 hores.


Adreša:

C/ Olzinelles, 35 08470 Sant Celoni

Coordenades GPS:

N 41.68843, E 2.49461
N 41░41'18", E 2░29'41"

Com arribar:

Si veniu de Barcelona, heu de seguir per la carretera comarcal C-35 en direcciˇ a Girona deixant enrere l’entrada principal al poble.
Un cop arribeu a l’alšada del supermercat Esclat i la benzinera, gireu a l’esquerra i pugeu pel carrer Ind˙stria. De seguida trobareu un senyal que us obliga a girar a la dreta pel carrer Girona.
Pocs metres mÚs endavant, gireu a l’esquerra i pugeu pel carrer Olzinelles uns metres fins arribar a l’aparcament de la Forestal i l’Órea d’autocaravanes.
Si veniu de Girona, heu de seguir per la carretera comarcal C-35 en direcciˇ a Barcelona fins arribar a l’alšada del supermercat Esclat i la benzinera. Gireu a la dreta i pugeu pel carrer Ind˙stria. De seguida trobareu un senyal que us obliga a girar a la dreta pel carrer Girona.
Pocs metres mÚs endavant, gireu a l’esquerra i pugeu pel carrer Olzinelles uns metres fins arribar a l’aparcament de la Forestal i l’Órea d’autocaravanes.

QuŔ veure a Sant Celoni i els seus voltants:

-Ruta audiosignada pel centre de la vila
-Llocs d’interŔs a Sant Celoni
-Rutes i itineraris
-Agenda setmanal

MÚs informaciˇ:
Oficina de Turisme
Pl de la Vila, 24-25
T/ 93 867 01 71
turisme@santceloni.cat

autocaravanes-1