Dimarts, 24 de novembre de 2020
NOVEMBRE 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Mes anteriorDESEMBRE 2020Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Mes anteriorGENER 2021Mes següent
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mes anteriorFEBRER 2021
DL.DT.DC.DJ.DV.DS.DG.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Magdalenes de mango

foto de Marian López     foto de Marian López

Una recepta apta a partir dels 6 mesos (sempre que estiguin introduïts tots els ingredients)

Ingredients (per 4 persones):

  • 2 ous
  • 100gr de polpa de mango
  • 3 culleretes de pasta de dàtils*
  • 100ml Oli de Girasol
  • 150gr de farina de blat          
  • 1 cullereta de llevat

Encenem el forn i el posem a una temperatura de 180ºC, calor a dalt i a baix i sense ventilador. Mentrestant barregem  els ous, el mango, la pasta de dàtils i l’oli amb una batedora. Després incorporem la farina i el llevat i ho tornem a barrejar fins que tinguem una massa homogènia.

foto de Marian López

Preparem els motlles de les magdalenes a la safata del forn i els omplim 2/3 de la seva capacitat amb la massa. Les posem al forn durant uns 20-25 minuts. Per assegurar-nos que estan llestes les podem punxar amb un escuradents i comprovar si surt net.
Ara només ens queda esperar a que es refredin i ja les podem degustar! BON PROFIT!

Si no teniu motlles de magdalenes també ho podeu elaborar amb un motlle per a pastís.

*Pasta de dàtils: posem un grapat de dàtils (sense pinyol i sense sucre) en un bol. Bullim aigua i quan estigui ben calenta l'aboquem a sobre dels dàtils, la quantitat suficient per cobrir-los, durant 30 minuts. Passat aquest temps ho triturem. Ja tenim la pasta de dàtils (un bon endolcidor natural). Aquesta pasta de dàtils aguanta un parell de setmanes a la nevera.

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat