17/01/2020

Si ets jove i vols fer un voluntariat, camp de treball, intercanvi o anar a treballar a l'estranger, l'Ajuntament t'ofereix assessorament

Mobilitat internacionalPer als joves d’entre 17 i 30 anys que vulguin anar a l'estranger per treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d’activitats juvenils a l’estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc, l'ajuntament de Sant Celoni ha organitzat una xerrada informativa sobre els programes de mobilitat internacional, i ha programat les dates per a dur a terme sessions d'assessorament personalitzades al Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, a càrrec d'una professional especialitzada en mobilitat internacional.

Les experiències de mobilitat internacional són molt diverses, amb durades que poden anar des de dues setmanes a una any i que gaudeixen de condicions d’accés i permanència molt interessants. Hi ha una àmplia varietat de programes amb finançament europeu (Servei de Voluntariat Europeu, Cos Europeu de Solidaritat, Camps de Treball, Camps de Solidaritat, Treball a l'estranger,...). Alguns d'aquests programes no tenen cap requisit d'accés respecte al nivell d'estudis o el coneixement de l'idioma del país d'acolliment. Alguns programes financen el viatge i l'estada i garanteixen una petita quantitat de diners de butxaca.

La sessió informativa tindrà lloc el dimarts 28 de gener a les 17.30 h a Sax Sala. Si voleu sol·licitar una sessió d'assessorament personalitzada, podeu trucar al Sax Sala (tel. 93 867 41 75) o adreçar-vos-hi presencialment, al c. Montserrat, 28. Les assessories personalitzades es faran els dimecres 29 de gener, 26 de febrer i 25 de març, de 17 a 20 h.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina