Escut Ajuntament

Notícies

cursos formacióActivitats de gestió administrativa, Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i Socorrisme en instal·lacions aquàtiques són els tres cursos gratuïts que ofereix l’Ajuntament de Sant Celoni gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Els cursos permeten l’obtenció d’una certificació oficial reconeguda -el certificat de Professionalitat- i es pot convalidar amb mòduls de Cicles Formatius de Grau mig.

Estan adreçats, prioritàriament, a persones en atur. Però, també poden participar-hi treballadors en actiu. S’impartiran al Sax Sala- Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, en horari de matins, a partir del mes d’octubre. La preincripció ja està oberta. 

  • Activitats de gestió administrativa (Nivell 2). Necessari disposar de la ESO o Graduat Escolar per accedir-hi. Família professional de Administració i gestió.
  • Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (Nivell 2). Necessari disposar de la ESO o Graduat Escolar per accedir-hi. Família professional agrària.
  • Socorrisme en instal·lacions aquàtiques (Nivell 2). Necessari disposar de la ESO o Graduat Escolar per accedir-hi. Família professional Activitats físiques i esportives. Executa Serviesport amb col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Celoni

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Informació publicada el 17 de setembre de 2019