Escut Ajuntament

Notícies

Passarel·la C-35La Generalitat de Catalunya ja ha licitat per un valor de 1,7 milions d'euros les obres de construcció dels dos passos de vianants a la C-35, que podrien començar aquest estiu. Concretament es tracta d'un pas elevat a l'alçada del barri de les Torres per connectar amb el Polígon Molí de les Planes, i una passera adossada al pont que creua el Pertegàs que permetrà comunicar el Polígon amb les urbanitzacions del Montnegre.

Passarel·la PertegàsEl pas elevat tindrà una forma curvilínia, i un doble accés d'escales i rampes a banda i banda, d'una amplada de 2,5 metres. Les dues rampes, que permetran el pas a les persones amb mobilitat reduïda, tenen 107 i 130 metres de longitud, respectivament. Per la seva banda, la passera adossada al pont del pertegàs consistirà en una estructura metàlica de 50 metres de llargada que eixamplarà el pont en 2,3 metres en voladís per la banda del polígon, al sud-est.

Es tracta de dues actuacions molt reclamades per part de l'Ajuntament per a la millora de la seguretat i l'accessibilitat a la C-35.

Informació publicada el 8 de febrer de 2019