Els formularis
Inscripció Mercat del Trasto. Diumenge 10 març 2019
Formulari d'inscripció

Oberta la inscripció pel proper Mercat del Trasto que es farà diumenge 10 de març a la plaça Rafael Ferrer. El termini per inscriure's finalitza el proper 3 de març.

Tingueu en compte que:

  • Llegiu les bases de participació abans de fer la inscripció. Les trobareu aquí
  • Cal una inscripció per persona.
  • La persona que fa la sol·licitud és la que assistirà al Mercat del Trasto.
  • Un cop confirmada la participació cal fer el pagament de 5 € de taxa. Aquest pagament es podrà fer amb targeta bancària a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (El Safareig – C/ Campins 24), Sax Sala (C/ Montserrat, 28 ), presencialment a qualsevol caixer de Bankia o en línia a: www.santceloni.cat/pagaments. Caldrà disposar prèviament del document de liquidació que s'us farà arribar un cop confirmada la participació.

  • El dia de celebració del Mercat del Trasto caldrà arribar entre les 8:30 i les 9:45 i acreditar-se amb DNI (NIE o passaport) per tal de poder recollir la vostra taula. Si arribeu més tard d’aquesta hora, no es podrà garantir la reserva de plaça.
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*Objectes que es portaran al mercat
*Declaracions responsables: (és imprescindible assenyalar les dues declaracions)
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat
*Bases

Us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de Sant Celoni, amb la finalitat de gestionar els diferents serveis municipals de l'Ajuntament utilitzats pels usuaris. Les vostres dades no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment excepte si ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al C/Campins, 24, acompanyant còpia del seu DNI.

Informació publicada el 24 de gener de 2019
Cercador de restaurants
Hotels, pensions i cases rurals
Recomanacions rebaixes
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat