Escut Ajuntament

Notícies

Expo Taula PeriòdicaAquest dimarts 15 de gener s'ha inaugurat a Sax Sala l'exposició “La Taula Periòdica com mai l'havies vist” amb més d'una trentena de persones. El divulgador científic Marc Boada ha fet una petita explicació sobre la importància científica de la Taula Periòdica, i ha mostrat diferents aplicacions d'aquests elements que van des de peces de plom trobades en jaciments arqueològics fins a les darreres aplicacions en impressió làser.

L'exposició es podrà visitar del 15 de gener al 15 de febrer al Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 20 h. El dissabte 9 de febrer a les 12 h del migdia es farà una visita guiada oberta a tota la ciutadania. Més de 400 alumnes d'ESO de les escoles de Sant Celoni i el Baix Montseny visitaran la exposició amb el guiatge d'en Marc Boada, i podran experimentar amb alguns dels elements.

Expo Taula PeriòdicaEl regidor de Cultura i Educació, Raül Garcia, ha destacat que "aquesta exposició s'emmarca en el projecte Montquímic dedicat al foment de les vocacions científiques i especialment de les químiques, i compta amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics i les empreses químiques del municipi".

 

Més informació

Informació publicada el 16 de gener de 2019