Escut Ajuntament

Notícies

joguinesEls seus drets en joc és el lema de campanya de la recollida de joguines que Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny duu a terme des de 1992 per cobrir les necessitats de milers d’infants de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles, i mirar d'aconseguir que cap infant es quedi sense joguines per Nadal. La campanya té l’objectiu de garantir, un any més, el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. També es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

promo joguines Sot de les GranotesSi voleu col·laborar, podeu portar joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, preferiblemet que promoguin el joc cooperatiu, al local de Creu Roja Sant Celoni (ctra. Vella, 86), des d'ara i fins el 21 de desembre, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 15 a 17 h, i divendres matí de 10 a 14 h.

El Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes col·laborarà amb la campanya, oferint la inscripció gratuïta a tothom que porti una joguina nova entre els dies 10 i 21 de desembre.

 

Lloc web de la campanya

Cartell del CME Sot de les Granotes

Informació publicada el 10 de desembre de 2018