Notícies
El mercat del Trasto es trasllada a la plaça Rafael Ferrer de Sant Ponç amb periodicitat trimestral

Plaça Rafael Ferrer 3El Mercat del Trasto, que durant un temps es va fer a la plaça Mercè Rodoreda, torna a Sant Celoni amb canvi de lloc i dates: a partir d'aquest diumenge 2 de desembre es farà a la plaça Rafael Ferrer (Sant Ponç) de forma trimestral, quatre cops l'any, el primer diumenge de març, juny, setembre i desembre, de 10 a 14 h. Si coincidís amb alguna data especial, aleshores es traslladaria al diumenge següent.

Podrà tenir parada qualsevol persona major d'edat, estigui o no empadronada a Sant Celoni, tret d'aquelles que tinguin la condició de comerciants o siguin titulars d'alguna autorització de venda no sedentària, al municipi de Sant Celoni o a qualsevol altre. Prèviament a cada nova trobada, s'obrirà un termini per sol·licitar un espai, que s'atorgarà per ordre de sol·licitud. Per demanar espai caldrà fer-ho a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a través d'un formulari específic a www.santceloni.cat/formularis.

Es podran intercanviar o vendre una gran varietat de productes, com ara llibres, discs, pel·lícules, material informàtic, eines, roba i complements, parament de la llar, mobles, electrodomèstics i aparells elèctrics, jocs, joguines, productes col·leccionables, material de jardineria i plantes, material de bricolatge i d’artesania, o productes d'elaboració pròpia no alimentaris. En canvi, no es podran intercanviar ni vendre animals, aliments ni restes d'estocs, ni, en general, productes que no siguin de segona mà.

Informació publicada el 27 de novembre de 2018
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat