14/11/2018

Com ens van explicar la guerra a casa? Aquest divendres 16, acte central de les VI Jornades de la Memòria Històrica

DVD República, guerra i postguerraLes VI Jornades de la Memòria Històrica arriben a l'acte central d'enguany, amb un seguit d'activitats que es celebraran aquest divendres vinent dia 16 a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis a partir de les 7 de la tarda.

S'obrirà la jornada amb la Presentació del DVD Sant Celoni 1931-1945. República, guerra i postguerra (1a part), que aplega els documentals que Xavier Alfaras ha realitzat fins ara sobre aquesta època i que s’han mostrat en les Jornades de la Memòria Històrica dels anys anteriors; tot seguit, es farà la Projecció d’un dels documentals: Ton Barnola. Jo vaig ser de la lleva del Biberó; a continuació, es farà l'acte central, que és una Taula rodona sota el títol Com ens van explicar la guerra a casa?, amb la participació de familiars de persones entrevistades per elaborar els documentals; i, per acabar, hi haurà un acte de Memorial guerra civilRecord als que van participar en els documentals i ja no són entre nosaltres.

Les Jornades van celebrar un primer acte el passat dissabte 10 al Cementiri municipal, un Memorial pels celonins que van morir o patir als camps de concentració nazis. Vegeu-ne les fotos.

 

VI Jornades de la Memòria Històrica (2018)

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina