Escut Ajuntament

NotÝcies

RibesaltesEl proper dissabte, dia 23, l'juntament de Sant Celoni organitza una nova Sortida Cultural, aquest resseguint la petja dels exiliats de la Guerra Civil espanyola a la Catalunya Nord. La sortida serÓ condu´da per l'historiadora Assumpta MontellÓ. Al matÝ, es visitarÓ el camp de refugiats de Ribesaltes, que s'ha muse´tzat amb molt d'encert, i a la tarda es visitarÓ Prada de Conflent, on es va exiliar i morir Pompeu Fabra, del qual enguany es commemora el 150Ŕ aniversari del seu naixement.

Prada de ConflentCom Ús habitual, la sortida serÓ a les 8 del matÝ de la plaša Comte del Montseny. La tornada estÓ prevista sobre les 8 vespre. El preu Ús de 18,50 €, i inclou el viatge amb autocar i el guiatge d'Assumpta MontellÓ, per˛ no els menjars ni l'entrada al Camp de Ribesaltes, que Ús de 5 € i es recolliran a l'autocar.

Programa d'activitats:
-8 h: sortida (parada Órea servei la Jonquera)  
-11 h: visita guiada del Camp de Ribesaltes
-14 h: dinar a Vilafranca de Conflent
-16 h: visita de Prada de Conflent, itinerari pels indrets emblemÓtics de l'exili de Pompeu Fabra
-20 h: hora prevista d'arribada a Sant Celoni

Les inscripcions i pagament de la sortida cal fer-les del 15 al 20 de juny, els matins de 8 a 3, a la Rectoria Vella, mitjanšant qualsevol targeta de crŔdit. Per reservar places per telŔfon, truqueu a partir del 15 de juny a les 10 del matÝ a l'└rea de Cultura, tel. 93 864 12 13.

Informaciˇ publicada l'11 de juny de 2018