Escut Ajuntament

NotÝcies

Endevina-la85 comeršos de Sant Celoni i la Batll˛ria han participat a la campanya Endevina-la!, el joc de llengua i enginy organitzat per l’Oficina de CatalÓ, l’Ajuntament de Sant Celoni i Ďmnium Cultural Baix Montseny per promoure l'˙s de la llengua catalana al comerš d'una manera l˙dica i engrescadora i afavorir que la gent s'acosti als establiments comercials per participar-hi. Cadascun ha tingut un jeroglÝfic a l'aparador i, en el seu interior, una urna i butlletes. Enguany s'ha registrat una gran participaciˇ, amb 553 participants que han dipositat un total de 3.701 butlletes a les diferents urnes, de les quals 3.108 butlletes han resultat encertades.

El passat 6 de juny es va dur a terme el sorteig per determinar els guanyadors del concurs. Entre els Menors de 16 anys, el guanyador va ser l'Ilias, corresponent a una butlleta recollida a la Fruiteria Ecol˛gica Les Feixes de Campins i, entre els Adults, per a la M. Goretti Cererols Closa, corresponent a una butlleta recollida a la Xarcuteria Amadeu. El Premi al participant amb mÚs jeroglÝfics encertats va registrar un empat entre dos participants amb 83 butlletes encertades; desprÚs del sorteig de desempat, el premi va ser per a la Marta Galisteo MartÝnez.

A partir del 20 de juny i fins al 25 de juliol, podreu trobar els jeroglÝfics amb la soluciˇ i el nom i adreša de l'establiment que l'ha tingut, penjats a la Biblioteca l'Escorxador.

Informaciˇ publicada el 8 de juny de 2018