Escut Ajuntament

Notícies

Endevina-la85 comerços de Sant Celoni i la Batllòria han participat a la campanya Endevina-la!, el joc de llengua i enginy organitzat per l’Oficina de Català, l’Ajuntament de Sant Celoni i Òmnium Cultural Baix Montseny per promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica i engrescadora i afavorir que la gent s'acosti als establiments comercials per participar-hi. Cadascun ha tingut un jeroglífic a l'aparador i, en el seu interior, una urna i butlletes. Enguany s'ha registrat una gran participació, amb 553 participants que han dipositat un total de 3.701 butlletes a les diferents urnes, de les quals 3.108 butlletes han resultat encertades.

El passat 6 de juny es va dur a terme el sorteig per determinar els guanyadors del concurs. Entre els Menors de 16 anys, el guanyador va ser l'Ilias, corresponent a una butlleta recollida a la Fruiteria Ecològica Les Feixes de Campins i, entre els Adults, per a la M. Goretti Cererols Closa, corresponent a una butlleta recollida a la Xarcuteria Amadeu. El Premi al participant amb més jeroglífics encertats va registrar un empat entre dos participants amb 83 butlletes encertades; després del sorteig de desempat, el premi va ser per a la Marta Galisteo Martínez.

A partir del 20 de juny i fins al 25 de juliol, podreu trobar els jeroglífics amb la solució i el nom i adreça de l'establiment que l'ha tingut, penjats a la Biblioteca l'Escorxador.

Informació publicada el 8 de juny de 2018