Escut Ajuntament

Notícies
El concurs l'ha organitzat l'Ajuntament de Sant Celoni i el Centre d'Atenció Primària

dia tabacL'Ajuntament de Sant Celoni i el Centre d'Atenció Primària han organitzat un concurs de vídeos curts en grup, adreçat a l’alumnat de 2n d’ESO de les escoles de Sant Celoni per commemorar el Dia Mundial sense Tabac.

Divendres 1 de juny, la regidora de Comunitat, Magalí Miracle, i la Directora del Centre d'Atenció Primària, M. del Puig Deulofeu, van lliurar a la sala de Plens de l'ajuntament un reconeixement als vídeos guanyadors. S'ha tingut en compte tant l'elaboració com els missatges que han aconseguit transmetre els alumnes amb els seus vídeos. Els premis han consistit en vals per a activitats d’aventura i reptes. Els vídeos varen ser seleccionats per Anna Urrutia com a tècnica del Tritó del Baix Montseny i Esther Vives, com a tècnica de Salut comunitària de l’ajuntament  i per l’equip de Salut comunitària del Centre d’Atenció Primària que té com a referent la infermera Gemma Martí, a qui l'ajuntament agraeix la seva "col·laboració per la implicació en la prevenció de l’hàbit tabàquic des de fa anys".

El Dia Mundial sense Tabac, promogut per l’OMS des de 1988 i que es celebra cada 31 de maig, pretén informar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, la principal causa prevenible de defunció al món. La jornada també pretén fer difusió de les pràctiques comercials de les empreses tabaqueres i de les iniciatives que coordina l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per lluitar contra l'epidèmia del tabaquisme, i protegir les generacions futures del consum de tabac, que actualment mata quasi sis milions de persones arreu del món, més de sis-centes mil de les quals són fumadores passives.

Col·legi La Salle
Escola L'Avet Roig
Col·legi Cor de Maria
Institut Escola La Tordera
Informació publicada el 5 de juny de 2018