28/05/2018

L'atleta celoní David Coris, subcampió de Catalunya de proves combinades sub14

David CorisEl proppassat cap de setmana, dies 26 i 27 de maig, la Federació Catalana d’Atletisme va organitzar el Campionat de Catalunya de Proves Combinades a l'aire lliure, en totes les categories d'edat. L'esdeveniment va tenir lloc a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i va comptar amb la participació de més d’un centenar d’atletes, entre els quals, quatre del CA Sant Celoni: Jan Jubany, Martí Casals, Núria Marchante i David Coris.

En la categoria sub12 (abans anomenada Alevins), va participar en Jan. La prova consisteix en un tetratló (60 m., salt de llargada, llançament de pes i salt d'alçada). En Jan va fer un molt bon paper en el seu debut a les competicions, assolint 1.152 punts i quedant en una molt bona cinquena posició total. Enhorabona, Jan!

En la categoria sub14 (abans anomenda Infantils), aquesta modalitat té el format de pentatló, i inclou les proves de 80 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes, 80 metres tanques i salt d'alçada. En aquesta competició van participar en Martí, la Núria i en David. En Martí va fer una bona actuació, assolint 1.530 punts; la Núria va fer una gran actuació assolint 2.180 punts i quedant desena, i en David (a la foto, a l'esquerra) ha dut a terme una excel·lent actuació, quedant subcampió de Catalunya i fent un nou récord local de pentatló.

Enhorabona, campions!!!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina