Inici   Formació   Formació ocupacional i continuada
Formació ocupacional i continuada

Actualment, la formació és un requisit pràcticament imprescindible tant per a les persones treballadores com per aquelles que es troben en situació d'atur, doncs és la clau del seu desenvolupament professional.

Des de l'Àmbit de Promoció Econòmica es dissenyen propostes de formació innovadores, adaptades a les necessitats formatives que demanen els usuaris i usuàries dels serveis i les empreses del municipi, amb l'objectiu de contribuir a la qualificació professional i la capacitació de les persones i incidir més favorablement en la millora de la competitivitat empresarial del territori.

La formació ocupacional són cursos de capacitació professional per millorar les competències laborals. En general, són cursos subvencionats pel Servei d'Ocuapció de Catalunya i el Fons Social Europeu.

La formació continuada són cursos adreçats a empreses, persones treballadores i persones en situació d'atur, per millorar els seus nivells de competitivitat, actualitzar els seus coneixements i facilitar-los l'accés al mercat laboral.

Al Sax Sala Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny es programen els següents cursos:

  • Formacions i actuacions vinculades a Garantia Juvenil
    Projectes per a joves dins el marc de la Garantia Juvenil per tal de millorar l'inserció laboral dels joves i reduir-ne l'atur. Informació sobre l'inscripció al Registre de Garantia Juvenil i informació relativa a  cursos, programes, subvencions per a joves inscrits.

Si teniu interès a ampliar la vostra formació per a l'ocupació, aquí trobareu els cursos amb matrícula oberta així com els que ja estan programats.

Consulta altres possibilitats de formació.

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Formació Ocupacional
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat