18/01/2018

Ja s'acosta Carnaval! Aquí trobaràs tota la informació per participar a la Rua!

Inscripcions de les comparses del 24 al 31 de gener a l'OAC

Carnaval 2017Al febrer, com cada any, torna la gresca i la disbauxa amb la visita del Rei Carnestoltes. Enguany, la Rua, el Sopar de Comparses, el Concurs de Comparses i el Ball de Disfresses seran el dissabte 10 de febrer.

  
Inscripcions a la Rua de Carnaval: d
el 24 al 31 de gener a l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Si voleu participar de manera individual i sense formar part de cap comparsa, es recomana anar al darrere de la carrossa del rei Carnestoltes. No cal inscripció prèvia.
Pels qui vulguin formar una Comparsa, heu de saber que ha d’estar formada per 15 persones, com a mínim, i ha de tenir 2 responsables majors de 16 anys, un d’ells com a cap de comparsa i l'altre com a membre del jurat. Us heu d'inscriure del 24 al 31 de gener a l'OAC (el Safareig, c. Campins, 24), els matins de 9 a 14 h i els dilluns a la tarda de 17 a 19 h. Per a dur a terme la inscripció, cal saber:

  • El nombre de components de la comparsa, si portareu música i si portareu carrossa
  • Una adreça electrònica per possibles avisos o convocatòries
  • El nom i telèfon de la persona que formarà part del jurat, i de la persona encarregada de ser la responsable de la vostra comparsa
  • Si participareu al XXIII Concurs de Comparses
  • Quantes persones us quedareu al Sopar

   

XXIII Concurs de comparses

Si voleu participar al concurs de Comparses ho heu d’indicar a la inscripció. Hi haurà diverses categories: Premi per: la més original, la més animada, la més elaborada i la més votada, amb 250 euros cada una.
El jurat estarà format per un membre de cada comparsa inscrita i persones vinculades a les arts escèniques i visuals. Recordeu que la persona que formi part del jurat no participarà a la rua i observarà i valorarà cada una de les comparses. Atenció! Es convoca a una reunió a tots els Caps de Comparsa i Membres del Jurat, el dimarts 6 de febrer a les 7 de la tarda a la Rectoria Vella.

El lliurament dels premis es farà en el transcurs del sopar.Tot seguit començarà el Ball de disfresses, gratuït i obert a tothom. Compte! l'aforament és limitat.

    

Sopar de comparses

Com cada any, un cop acabada la Rua hi haurà un Sopar de Carnaval al Pavelló 11 de setembre. Les comparses que vulgueu sopar heu de comprar el tiquet al moment de fer la inscripció. El tiquet costa 4€ per persona i les places són limitades. El menú és el següent: caldo, pollastre i botifarra amb patates al forn, flam, pa, aigua, vi, cafè o tallat. El sopar és per a les comparses, les persones individuals que no formeu comparsa només podreu tenir lloc si queden places buides. Per això caldrà que us apunteu a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del 24 al 31 de gener i resteu en llista d’espera. Si hi ha lloc us avisarem i podreu comprar els tiquets el dia 1 i 2 de febrer.

El llistat de preus és el següent: 
SOPAR, membres de les comparses: 4 €
SOPAR, públic en general: 8 €  
BALL DE DISFRESSES PER A TOTHOM, al pavelló: gratuït
  
    
Actes de dissabte, 10 de febrer

  • Concentració de Comparses
    A les 6  de la tarda, al carrer. Esteve Cardelús (darrere Biblioteca)
  • Rua de Carnaval
    A 2/4 de 7 de la tarda. El recorregut és el següent: passeig Rectoria Vella, carrer Torras i Bages, carrer Ramis, carrer Grup Escolar, passeig dels Esports, plaça Comte del Montseny, carrer Sant Martí, carretera Vella, carrer Anselm Clavé, Plaça de la Vila, carrer Torras i Bages, carrer Bruc i carrer Esteve Cardelús.
    Quan es passi per la plaça de la Vila, el vehicle quedarà parat davant l’ajuntament i la gent de les comparses entrarà a la plaça de la Vila per fer la seva coreografia, que no podrà durar més de 2 minuts.
  • Sopar de Comparses
    A les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d’Esports 11 de setembre
  • Ball de disfresses per a tothom
    A 2/4 d'11 de la nit, al Pavelló Municipal d'Esports 11 de setembre
    Amb el grup musical Màgictones i seguidament el DJ LeeBeat
    Entrada gratuïta. Aforament limitat. 
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina