17/10/2017

La Diputació engega una prova pilot per regular l'accés en vehicle privat a la vall de Santa Fe

Els caps de setmana del 21 i 22, 28 i 29 d'octubre, el dimecres 1 de novembre de 2017 (Tots Sants) i el cap de setmana del 4 i 5 de novembre es realitzarà una prova pilot de regulació de l'accés en vehicle privat a la carretera BV-5114 entre Campins i Santa Fe. La iniciativa es justifica pel fet que la vall de Santa Fe és la que rep més visites de tot el massís del Montseny al mes d'octubre, sobretot els caps de setmana que precedeixen la Castanyada, i la vall només disposa de tres aparcaments amb un total de 200 places.

La prova pilot consisteix en posar un microbús gratuït que farà el trajecte entre l'estació de tren de Sant Celoni i Campins, habilitar un aparcament a Campins amb una capacitat per a 500 vehicles, i posar un altre bus gratuït que farà el trajecte de Campins a Santa Fe, d'uns 14 km., cada mitja hora, entre les 11.10 i les 17.25 hores.

Aquesta prova pilot estarà coordinada amb els ajuntaments de Campins i Fogars de Montclús, i espera evitar l’aglomeració de vehicles als camins de la vall.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina