Inici   Educació   Tallers per a pares i mares de 0 a 3 anys
Tallers per a pares i mares de 0 a 3 anys
Cicle de tallers mensuals per reflexionar sobre l'educació dels fills i filles i compartir experiències

Creixem en família - Tallers per pares i maresL'escola bressol municipal El Blauet organitza un seguit de tallers per a pares i mares d'infants de 0 a 3 anys per acompanyar-los en l'educació dels fills i filles durant aquesta primera etapa. Un espai on els pares i mares puguin trobar suport, comprensió, escolta i alguna que altra eina per gaudir de les experiències com a família.

Els tallers s'adrecen a qualsevol pare, mare o tutor d'infants de 0 a 3 anys. L'objectiu és reflexionar sobre l'educació dels fills i filles a través del diàleg compartit dels temes que ens afecten a tots.

Les sessions estan dinamitzades per educadores de l'escola bressol i es fan el darrer dijous de cada mes, de 17.30 a 19 h., a l'escola bressol municpal El Blauet, c/ Pere Ferrer, 15.

Cal inscripció prèvia. Per inscriure-us, ompliu aquest formulari

 

Tornar a la pàgina principal de Creixem en Família

 

Tallers programats:

  • 24 d'octubre: Acompanyar les emocions dels infants. 

Totes les emocions tenen la funció d'ajudar-nos a relacionar-nos amb les persones i amb el món. Conèixer les emocions primàries i saber què ens aporten ens permet acompanyar el creixement dels infants. L'expressió de l'alegria, la por, la tristesa, la ràbia, la vergonya.... en aquestes edats ens porta a la nostra pròpia expressió d'emocions i quina gestió en fem com a adults.

  • 28 Novembre: Arriscar per aprendre. 

La meva por o la teva por? On recau la nostra mirada quan volem protegir els nostres infants. Provar, intentar, equivocar-nos,.... creure en les seves possibilitats i capacitats és donar-los confiança per créixer.

  • 30 Gener: Límits i frustracions, com gestionar-les? 

Els límits ens donen seguretat, un context on aprendre a moure'ns i una oportunitat de posar en pràctica les nostres capacitats i habilitats. També ens confronten i ens generen frustracions, malestar, enuig... 

  • 27 Febrer: Coeducació i gènere, ampliem la mirada

Que vol dir coeducació? com definim el gènere de cada infant? Parlem dels estereotips i rols de gènere socials i culturals que assignarem a cada persona.  Obrim la reflexió a com mirem als infants i quin valors volem transmetre'ls. 

  • 26 Març: Benvinguda la diversitat cultural!

"La diversitat es manifesta en l'originalitat i la pluralitat de les identitats que caracteritzen els grups i les societats que componen la humanitat. Font d'intercanvis, d'innovació i de creativitat..." Declaració Universal de l'UNESCO sobre la Diversitat Cultural.

  • 30 Abril: Educació ambiental 

L'educació ha de ser transversal i treballar-se en totes les àrees. Reciclar, re-utilitzar, consum sostenible... que volem dir quan parlem d'aquests temes? I com traslladem als nostres infants cura pel món que els envolta i el planeta que demà habitaren.  

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Contacte

Rectoria Vella

Àrea de Cultura i Educació
Àmbit d'Educació

Rectoria Vella Mapa
Parc de la Rectoria Vella, s/n
Tel. 93 864 12 13
Fax 93 867 57 28
educacio@santceloni.cat 

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat