Inici   Educació   Tallers per a pares i mares de 0 a 3 anys
Tallers per a pares i mares de 0 a 3 anys
Cicle de tallers mensuals per reflexionar sobre l'educació dels fills i filles i compartir experiències

Creixem en família - Tallers per pares i maresLes escoles bressol El Blauet i Pascual organitzen un seguit de tallers per a pares i mares d'infants de 0 a 3 anys per acompanyar-los en l'educació dels fills i filles durant aquesta primera etapa. Un espai on els pares i mares puguin trobar suport, comprensió, escolta i alguna que altra eina per gaudir de les experiències com a família.

Els tallers s'adrecen a qualsevol pare, mare o tutor d'infants de 0 a 3 anys. L'objectiu és reflexionar sobre l'educació dels fills i filles a través del diàleg compartit dels temes que ens afecten a tots.

Les sessions estan dinamitzades per les educadores de dues les escoles bressol i es fan el darrer dijous de cada mes, de 17.30 a 19 h., als dos centres.

Cal inscripció prèvia. Per inscriure-us, ompliu aquest formulari

 

Tornar a la pàgina principal de Creixem en Família

 

Tallers programats:

 • 25 d'Octubre
  El dol de les separacions i pèrdues

  El dol és un procés d'adaptació desprès d'un sentiment de pèrdua. La vida és un conjunt de guanys i pèrdues i els adults podem acompanyar als infants a conviure amb aquests canvis.
  Lloc: EB Pascual (c. Vallgorguina, 2)
 • 29 Novembre
  Creativitat en família
  La creativitat implica transitar per camins nous; canviar la mirada, canviar el punt de vista, arriscar-se a fracassar… Fomentem la creativitat com una actitud de descoberta permanent!
  Lloc: EB Pascual (c. Vallgorguina, 2)
 • 31 Gener
  Pantalles que faciliten, pantalles que dificulten
  La tecnologia està present en el dia a dia dels nostres fills i filles, com podem beneficiar-nos d'ella i com gestionem no quedar-nos atrapats en ella?. Oberts per escoltar propostes!!
  Lloc: EB Pascual (c. Vallgorguina, 2)
 • 28 Febrer
  Parlem i escoltem als fills i filles
  Parlo amb el cos, les mans, la boca... i m'escoltes; t'escolto quan em parles i em mires.... Quan ens comuniquem connecten els nostres cors i ens sentim estimats i valorats.
  Lloc: EBM El Blauet (c. Pere Ferrer, 15)
 • 28 Març
  I la teva família, com és?
  La família la formem persones unides en convivència per l'afecte i els compromisos mutus. El mosaic de possibilitats s'ha anat diversificat en els últims anys. Hi ha tantes famílies com  persones, i la teva, com és?
  Lloc: EBM El Blauet (c. Pere Ferrer, 15)
 • 25 Abril
  Límits que ajuden a créixer
  Els límits ens donen seguretat, un context on aprendre a moure'ns i una oportunitat de posar en pràctica les nostres capacitats i habilitats. Per tant, quins són els meus propis límits? quines dificultats em trobo quan haig de posar-los?
  Lloc: EBM El Blauet (c. Pere Ferrer, 15)
 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Contacte

Rectoria Vella

Àrea de Cultura i Educació
Àmbit d'Educació

Rectoria Vella Mapa
Parc de la Rectoria Vella, s/n
Tel. 93 864 12 13
Fax 93 867 57 28
educacio@santceloni.cat 

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat